غذای ملی کشورهای مختلف جهان

غذای ملی کشورهای مختلف جهان

بخش مهمی از تجربیات سفر به هر کشور، با خوردن غذای منحصر به فرد مردم آن سرزمین رقم می‌خورد. غذاهایی که با توجه به اقلیم خاص و آداب و رسوم یک کشور رواج پیدا کرده و در فرهنگ و سنت مردم ریشه می‌دواند. برای آشنایی بهتر با سبک زندگی و فرهنگ مردم هر سرزمین باید مرسوم‌ترین غذاهایشان را بشناسیم که با عنوان غذای ملی پرچمدار سنت و فرهنگ آن سرزمین می‌شود. برای آشنایی با غذای ملی کشورهای مختلف جهان با ما همراه باشید.

غذای ملی نشانگر هویت فرهنگی و سنت آشپزی هر کشور است. البته کشورهایی نیز هستند که غذای ملی رسمی ندارند. در چنین کشورهایی برخی غذاها که علاقمندان بسیاری پیدا کرده اند عملاً غذای ملی -هر چند غیر رسمی- در نظر گرفته می‌شوند. در بعضی موارد، غذاهای ملی از طریق رأی‌گیری عمومی توسط سازمان‌ها (که ممکن است وابسته به دولت یا مستقل باشد) انتخاب می‌شوند. بعضی از کشورهای کوچک مانند مکزیک و اسپانیا سبک آشپزی ملی مرسوم و معینی دارند، در مقابل برخی کشورها مانند ایتالیا یا هند، چنان فرهنگ آشپزی گسترده و متنوعی دارند که معرفی تنها یک غذای ملی در این کشورها کاری بسیار دشوار است. دیگر کشورها مانند انگلیس یا ایالات متحده‌ی امریکا ملقمه‌ای از نژادهای مختلف هستند و بنابراین غذاهای ملی مختلفی که دارند نشانگر اختلاط فرهنگ‌های بسیار است. در اینجا فهرستی از غذاهای ملی در سرتاسر جهان را آورده‌ایم که برخی خوشمزه (مثل هات داگ)، برخی منحصر به فرد و خاص (مانند صدف با سس وانیل) و برخی عجیب غریب (مانند کوسه‌ی شش ماهه‌ی تخمیر شده) هستند.

 

افغانستان (کابلی پلو)

پلوی مخلوط که از طبخ برنج باسماتی (پاکستانی) دانه بلند همراه با آب گوشت، عدس، کشمش، هویج، گوشت بره و دانه‌های آجیل پرک (بادام و پسته) تهیه می‌شود.کابلی پلو غذای ملی افغانستان

الجزایر و تونس (کوسکوس)

سالاد بلغور بخارپز تهیه شده با مخلوطی از هویج، سیب‌زمینی، شلغم، جعفری و دیگر سبزیجات که گاهی همراه با یک کاسه دوغ خنک سرو می شود.کوسکوس، غذای ملی الجزایر

استرالیا (پای گوشت)

این پای با سس گوشت چرخ کرده و پنیر پر شده و به اندازه‌ی یک مشت است. سس گوشت اغلب محتوی پیاز و یا قارچ است. این پای با سس کچاپ سرو می‌شود.پای گوشت-غذای ملی استرالیا

اتریش (شنیسل)

برای تهیه‌ی شنیسل، راسته گوساله در نان سوخاری غلتانده و در کره‎‌ی فراوان سرخ می‌شود. از قدیم در شهر وین این غذا را همراه با سالاد و پیش‌غذای سیب‌زمینی (معمولاً سالاد سیب‌زمینی یا سیب زمینی ریز کبابی) سرو می‌کنند. شنیسل، غذای ملی اتریش

آذربایجان (دلماسی یا دلمه)

برگ کلم، برگ مو یا بادمجان که با گوشت، برنج، حبوبات و یا سبزیجات پر و سپس پیچیده شده است. معمولاً در کنار این غذا سس سیرماست یا شیر ترش دَلَمه شده سرو می‌شود.دلمه، غذای ملی اذربایجان

بنگلادش (پلو و ماهی کاری)

ماهی استخوانی طعم دار شده و سپس در برگ موز بخارپز می‌شود. معمولاً از سسی که برای طعم‌دار کردن استفاده شده مقداری نگه داشته و پس از پختن ماهی روی آن می‌ریزند. ماهی بخارپز شده همیشه همراه با برنج سرو می‌شود.ماهی کاری پلو، غذای ملی بنگلادش

بلژیک (مولِس فریتِس)

صدف تازه که در روغن زیتون، سیر، آویشن و موسیر پخته شده و در کنار سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌شود. مایونز یا خامه ترش تازه با طعم سیر از همراهان معمول این غذا هستند.مولس فریتس، غذای ملی بلژیک

بلیز  (لوبیا پلو بلیزی)

لوبیا قرمز و برنج پخته شده در شیر نارگیل. هویج به صورت فصلی اضافه می‌شود.لوبیا پلو، غذای ملی بلیز

بوسنی و هرزگوین (کِواپی)

کباب کوبیده‌ی گوشت گوساله که با پیاز خام سرو می‌شود. امروزه سالاد سبزیجات یا سیب‌زمینی سرخ شده در کنار این کباب سرو می‌شود.کِواپی، غذای ملی بوسنی و هرزگوین

برزیل (فِیجو آدا)

برای تهیه‌ی این خوراک، لوبیا قرمز را همراه با گوشت گوساله و خوک می‌پزند.گاهی گوجه، سیب‌زمینی و هویج هم به خوراک افزوده می‌شود.فیجو آدا، غذای ملی برزیل

کانادا (پوتین)

سیب‌زمینی سرخ شده همراه با سس گوشت مرغ یا بوقلمون با طعم تند ملایم و تکه‌های پنیر تازه. برای جلوگیری از نرم شدن سیب‌زمینی‎ها این غذا سریعاً پس از آماده شدن سرو می‌شود.پوتین، غذای ملی کانادا

شیلی (پاستل دِ چوکلو یا پای ذرت شیرین)

گوشت گوساله چرخ شده، پیاز، زیتون و کشمش مواد اصلی این پای است که با یک لایه کراست تهیه شده از ذرت شیرین پوشانده می‌شود. کراست ذرت شیرین خمیری از دانه‌های ذرت شیرین با ریحان است که در شیر یا چربی گوشت پخته شده است.پاستل د چوکلو غذای ملی شیلی

چین (اردک پکن)

اردکی که با یک لایه شربت ذرت براق شده و تا زمان رسیدن به رنگ طلایی در فر بریان می‌شود. یک لایه سس شکر-سیر روی پوست اردک ریخته شده و همراه با گوشت و سس لوبیای شیرین، پیاز بهاری، و پنکیک سرو می‌شود. برش‌های باریکی از خیار نیز در کنار این غذا قرار می‌دهند.اردک پکن، غذای ملی چین

کاستاریکا و نیکاراگوئه ( گالوپینتو)

لوبیا قرمز و برنج همراه با یکدیگر پخته شده تا زمانی که آب غذا خشک شود. اغلب لوبیای سیاه یا لوبیای سودانی جایگزین لوبیا قرمز است.گالوپینتو، غذای ملی کاستاریکا

کوبا (روپا ویِه‌خا)

گوشت ریش‌ شده‌ی گوساله که با سس گوجه پخته شده است. این غذا همراه با گوشت گوسفند، برنج و تکه‌های موز سبز سرخ شده سرو می‌شود.روپا ویه‌خا، غذای ملی کوبا

دانمارک (فریکادله)

کباب‌ دیگی که از گوشت چرخ شده‌ی گوساله، پیاز، شیر و تخم مرغ  تهیه می‌شود. سیب‌زمینی آب‌پز، سالاد سیب‌زمینی و مایونز، کلم کرم دار، سس گوشت و ترشی چغندر از رایج‌ترین پیش‌غذاهایی هستند که در کنار این غذا سرو می‌کنند.فریکادله، غذای ملی دانمارک

اکوادور و پرو (سِبیچه)

سالادی از ماهی تازه‌ی خام که در آبلیمو و فلفل طعم‌دار شده است. ماهی خاردار، میگو و خرچنگ از دیگر جایگزین‌های رایج هستند.سبیچه، غذای ملی اکوادور

بریتانیا (رست‌بیف سنتی)

گوشت گوساله کبابی شده که همراه با سس گوشت، سیب زمینی پوره یا آب‌پز، پودینگ یورکشایر، هویج بروکلی، لوبیا سبز و نخودفرنگی سرو می‌شود.رست بیف سنتی بریتانیا

(فیش اند چیپس)

ماهی سرخ شده با یک لایه‌ نازک سوخاری و چیپس سیب‌زمینی در برش‌های بزرگ، همراه با سس تارتار، نخودفرنگی و برش لیمو. پیش از سرو نمک و سرکه‌ی مالت روی فیش اند چیپس ریخته می‌شود.فیش اند چیپس، غذای ملی بریتانیا

(چیکن تیکا ماسالا)

تکه‌های بزرگ جوجه که در سس ماسالا در ترکیبی از گوجه، پیاز و گشنیز درون فر کباب می‌شود.چیکن تیکا ماسالا، غذای محبوب بریتانیا

گینه استوایی (سوکوتاش یا خوراک ذرت)

غذایی سالادی که از ذرت، لوبیای لیما، فلفل شیرین، گوجه و دیگر سبزیجات سرخ شده در کره تهیه می‌شود.سوکوتاش، غذای ملی گینه استوایی

فرانسه (کرپ)

پنکیک‌هایی که از  مایه‌ی خمیریِ آرد گندم یا گندم سیاه تهیه می‌شود.  مواد میانی شیرین شامل سس شکلات، ژله، خامه یا بستنی همراه با دیگر طعم دهنده‌ها است، در حالی که مواد میانی به عنوان غذا ممکن است پنیر، قارچ، سوسیس یا گوشت باشد.کرپ غذای ملی فرانسهکرپ گوشتکرپ غذای ملی فرانسه

گرجستان (خاچاپوری)

نان پر شده از پنیر سولگونی که پس از ور آمدن پخته شده و پیش از سرو روی آن تخم مرغ و کره‌ ریخته می‌شود.خاچاپوری، غذای ملی گرجستان

آلمان (سوربراتن)

گوشت گوساله طعم دار شده و سپس در همان مواد به مدت چند ساعت جوشانده می‌شود. معمولا ًمواد برای طعم دار کردن شامل سرکه‌ی قرمز، میخک، جوز، دانه‌ی فلفل، دارچین، زنجبیل، و میوه‌ی ارس است. این غذا به همراه پودینگ سیب‌زمینی و کلم قرمز سرو می‌شود.سوربراتن، غذای ملی آلمان

یونان (موساکا)

لایه‌های بادمجان سرخ شده یا سیب‌زمینی با گوشت بره‌ی چرخ شده و طعم دار که روی آن با سس بشامل پوشانیده و سپس پخته می‌شود.موساکا، غذای ملی یونان

مجارستان (گولاش)

خورشی گوشتی با ترکیب سیب‌زمینی، نودل یا ماکارونی، گوجه و پاپریکا با طعم تند.گولاش، غذای ملی مجارستان

هندوستان(بریانی)

برنج دانه بلند که با گوشت و ادویه پخته می‌شود. اغلب پیاز سرخ شده و تخم مرغ آب پز نیز روی این برنج می‌ریزند.بریانی، غذای ملی هند

(مرغ تندوری)

مرغ به صورت کامل در ماست و ادویه خوابانیده شده و سپس در تندور – اجاق سنتی سفالی هند- پخته می‌شود.چیکن تندوری، غذای ملی هند

(ماسالا دوسا)

پن کیک نازک و تردی که با مایه‌ی درونی سیب‌زمینی تند تهیه می‌شود و معمولاً همراه با نوعی خوراک عدس به نام سمبر خورده می‌شود.ماسالا دوسا، غذای ملی هند

اندونزی (ناسی گورنگ)

برنج سرخ شده که با میگوی تفت داده همراه با موسیر و سس سویا مخلوط شده و روی آن تخم مرغ نیمرو گذاشته می‌شود. این غذا اغلب همراه با سوسیس گریل شده سرو می‌شود.ناسی گورنگ، غذای ملی اندونزی

ایران  (چلوکباب)

گوشت چرخ‌کرده‌ی بره یا گوساله که به صورت استوانه‌ای به سیخ کشیده و کباب می‌شود، و همراه با برنج زعفرانی و گوجه‌ی کبابی سرو می‌شود.چلوکباب، غذای ملی ایران

ایرلند (خورش ایرلندی)

خورشی که از گوشت گوسفند، سیب‌زمینی، پیاز و جعفری تهیه می‌شود.خورش ایرلندی

فلسطین (فلافل و هوموس)

توپک‌هایی از نخود خام که سرخ شده (فلافل) و همراه با دیپ تهیه شده از نخود، ارده‌ی کنجد، روغن زیتون، آبلیمو و سیر سرو می‌شود.فلافل با حمص، غذای ملی اسرائیل

ایتالیا

(لازانیا)

پاستاهای ورقه‌ای شکل که لابلای آنها گوشت چرخ‌شده‌ی گوساله (یا دیگر گوشت‌ها)، پنیر، و سس گوجه ریخته شده و در فر پخته می‌شود. ادویه‌های مورد استفاده در این غذا آویشن و سیر است.e921f9_09f54e88269e437caf49371c76765e19

(پیتزا)

نان‌هایی گرد و نازک که روی آن با سس گوجه، پنیر و انواعی از مواد مانند گوشت/ سبزیجات/ غذاهای دریایی پر شده و در فر پخته می‌شود.543131fe0727ebbq_chicken_pizza

(پولنتا)

کوکوی ایتالیایی که از پختن بلغور ذرت تا حد خمیر شدن تهیه شده و سپس به همان صورت یا پس از سرخ شدن/یا کباب کردن خورده می‌شود. در برخی از شهرهای ایتالیا انواع دیگر پولنتا شامل ریختن خورش گوشت روی پولنتای ساده می شود.پولنتا، غذای ملی ایتالیا

ساحل عاج (آلوکو)

موز سبز (پلانتین) سرخ شده. پیش از سرخ کردن، تکه‌های موز درون خمیری معطر از پیاز، زنجبیل، فلفل تند و انیسون غلتانده می‌شوند.آلوکو، غذای ملی سواحل عاج

ژاپن

(کاری ژاپنی)

گوشت و سبزیجات در سس کاری ساده که ادویه‌های مخصوص ژاپنی نیز به آن اضافه می شود. معمولا این خوراک روی پلوی ساده ریخته و سرو می‌شود.کاری ژاپنی، غذای ملی

(سوشی)

رول‌های برنج که همراه با مواد میانی شامل ماهی خام یا پخته در نوری (جلبک دریایی) پیچیده می‌شود (رول کردن سوشی با حصیرهای مخصوصی انجام می‌شود).sushi

(رامن)

نودل گندم در آب گوشت یا ماهی با طعم‌دهنده سس سویا. غذای آماده شده کمی پیش از سرو با جبلک خشک شده، گوشت تکه شده و پیاز سبز تزئیین می شود.phpThumb_generated_thumbnail

لائوس(سالاد لارب)

سالاد گوشت چرخ‌شده با سس ماهی و برنج برشته که با آبلیمو، فلفل تند و نعنا طعم‌دار می‌شود.سالاد لارب، غذای ملی لائوس

لتونی (خوراک گوشت و نخود و پیاز)

نوعی نخود تیره رنگ که یک شب خیسانده شده و سپس با گوشت خوک خشک شده، نمک و فلفل سرخ می‎شود. می‌توان هنگام سرخ کردن نخود پیاز هم به آن اضافه کرد و یا پس از آماده شدن پیاز خام را در کنار غذا سرو کرد.خوراک نخود و گوشت، غذای ملی لتونی

لبنان و سوریه (کیبه)

کلوچه‌هایی مخروطی از بلغور گندم که با مخلوط تهیه شده از گوشت‌ چرخ‌شده (گوساله، گوسفند یا شتر) همراه با ادویه، فلفل و پیاز پر می‌شود.کیبه، غذای ملی سوریه و لبنان

مالزی (ناسی لِماک)

این غذا از برنجی تهیه شده که یک شب در خامه‌ی نارگیل خیسانده و با برگ‌های گیاهی به نام کادی، برگ لیمو، زنجبیل، و دیگر ادویه‌های مورد علاقه پخته می‌شود. معمولاً ناسی لماک را همراه با تخم‌مرغ آب‌پز، ماهی آنچوی سرخ‌شده، سس سمبل (سسی ترکیبی تند تهیه شده از  فلفل قرمز) و بادام زمینی برشته سرو می‌کنند.ناسی لماک، غذای ملی مالزی

موریس (دالپوری)

نان لواش تهیه شده از لپه‌. سس چاتنی سبز (نوعی سس هندی) و خوراک لوبیای لیما با طعم کاری درون این نان ریخته و سپس رول می‌شود.دالپوری غذای ملی جزیره موریس

مکزیک (تاکو)

نان تورتیا که درون آن با گوشت ریز شده‌ی گوساله همراه با پنیر پر می‌شود. تاکو با پیاز، گوجه، گشنیز تزئین و همراه با سس آووکادو، خامه ترش و سالسا سرو می‌شود.تاکو، غذای ملی مکزیک

مولداوی (مامالیگا)

حلیمی از آرد ذرت زرد که تا رسیدن به بافتی شبیه نان پخته می‌شود. دلمه‌ی برگ مو یا کلم پر شده از گوشت چرخ شدهبا این غذا سرو می‌شود.مامالیگا، غذای ملی مولداوی

موناکو (بَقبَژیون)

پیراشکی‌های پر شده از برگ چغندر، پیاز، گوشت خوک و پنیر پارمزان یا ریکوتا که در روغن سرخ می‌شود.بقبژیون، غذای ملی موناکو

مراکش (تاجین)

خورش گوشت مرغ با ادویه، سبزیجات، زیتون و لیموی خشک. این خورش همراه با کوسکوس سرو می‌شود.chicken_tajin_by_atozy-d5greyv

نپال (دال بات)

.عدس پخته شده که روی آن فلفل تند و کره‌ی صاف شده می‌ریزند؛ این غذا همراه با پلوی ساده سرو می‌شود

دال بات، غذای ملی نپال

هلند (اِستَمپوت)

پوره سیب‌زمینی به همراه کلم پخته شده در سرکه، کاسنی سالادی، کلم پیچ، شلغم و غیره که سپس در قابلمه پخته می‌شود. تنها نوع گوشتی که معمولاً باید در این غذا استفاده شود سوسیس است.استمپوت، غذای ملی هلند

نیوزلند (پاولووا)

دسری از مرنگ (شیرینی سفیده تخم‌مرغ) با یک لایه بیرونی ترد از نشاسته‌ی ذرت و مواد میانی نرم و لطیف. خامه زده شده و میوه ها مانند کیوی یا میوه‌ی گل‌ ساعتی برای تزئیین پاولووا به کار می‌روند.پاولووا، غذای ملی نیوزلند

کره شمالی (کیمچی)

سبزیجات (معمولاً کلم، تربچه، پیازچه) با زنجبیل، آب نمک، سیر و ... طعم دار شده و با گذراندن فرآیند تخمیر به ترشی تبدیل می‌شود.کیمچی، غذای ملی کره

فیلیپین (چیکن آبودو)

گوشت مرغ که پیش از سرخ کردن در سرکه و سیر طعم دار شده و در همان مواد باقیمانده‌ی سرکه پخته می‌شود. معمولاً هنگام سرو چیکن آبودو را روی برنج می‌ریزند.چیکن آبودو، غذای ملی فیلیپین

لهستان (بیگوس)

خورشی متشکل از کلم سفید، ترشی کلم قرمز، قارچ، گوجه، کالباس خوک و انواعی از گوشت‌های مختلف مانند خوک، گوساله، گاو، گوزن و آهو.بیگوس، غذای ملی لهستان

روسیه (پِلمِنی)

کلوچه‌هایی کوچک که درون آن با ترکیبی از ۴۵٪ گوشت گاو، ۳۵٪ گوشت گوسفند، و ۲۰٪ گوشت خوک پر می‌شود. مایه درونی با نمک و فلفل طعم‌دار شده و می‌توان به آن قارچ و پیاز نیز اضافه کرد.پلمنی، غذای ملی روسیه

اسکاتلند (هَگیس)

برای تهیهی هگیسُ‌ابتدا دل، جگر سیاه و جگر سفید گوسفند چرخ شده و همراه با پیاز سرخ می‌شود. سپس این مخلوط در سیرابی گوسفند پیچیده شده و تا چندساعت در آب گوشت ادویه دار با جو دو سر پخته می‌شود.هگیس، غذای ملی اسکاتلند

سنگاپور (برنج و مرغ هاینان)

مرغ آب‌پز که در سس سویای سیر-زنجبیل-فلفل با دمای زیاد تف داده شده  همراه با برنج جوشیده در شیرنارگیل سرو می‌شود.برنج و مرغ هاینان

اسپانیا (پائیا)

برنج پخته شده در آبگوشت با سیر، گوجه، سبزیجات پخته‌ی تازه،به همراه انواع گوشت یا گوشت‌های دریایی تف داده شده. رزماری برای تزئین استفاده می‌شود.پائیا، غذای ملی اسپانیا

سریلانکا (برنج و کاری)

برنج پخته شده (گاهی در شیر نارگیل) که با ترکیب کاری (سیب زمینی، سیب زمینی هندی، بامیه، لوبیا سبز) با خورش کاری (ماهی یا مرغ)، سس سمبل، خورش غلیظ عدس و نان‌هایی ترد از حبوبات به نام پاپادوم سرو می‌شود.برنج و کاری، سریلانکا

سوئد (کوفته قلقلی سوئدی)

کوفته قلقلی‌های تهیه شده از گوشت چرخ شده‌ی گاو که همراه با آبگوشت، خیارشور، و مربای لینگوبری سرو می‌شود.کوفته قلقلی، غذای ملی سوئد

سوئیس (روستی)

کوکوی سیب زمینی رنده شده که در روغن یا کره سرخ می‌شود.روستی، غذای ملی سوئیس

تایوان (سوپ بیف نودل)

گوشت پخته شده‌ی سینه‌ی گاو همراه با سبزیجات و نودل که در آب گوشت گاو پخته شده است.سوپ بیف نودل، غذای ملی تایوان

تایلند (پد تای)

نودل‌ برنج که در ماهیتابه تف داده شده و همراه با تخم مرغ هم زده، سس ماهی، تمرهندی، جوانه‌های لوبیا، خرده‌های بادم زمینی برشته، تکه‌های گوشت مرغ و مقداری غذای دریایی (معمولا میگو) طبخ می‌شود.پدتای، غذای ملی تایلند

ترکیه (دونر کباب)

کباب گوشت گاو که ریش یا تکه شده و درون نان همراه با گوجه، پیاز، کلم و خیار پیچیده می‌شود. معمولاً پنیر هم به این ساندویچ اضافه می‌شود.دونرکباب، غذای ملی ترکیه

اوکراین (سوپ بٌرشت)

سوپ چغندر همراه با آب گوشت گاو یا خوک.سوپ برشت، غذای ملی اوکراین

امارات متحده عربی (شاوَرما)

برش‌هایی از گوشت گریل شده (گوشت بره و مرغ اغلب استفاده می‌شوند) که در نانی به نام تابون همراه با خیار، گوجه، پیاز و حمص پیچیده می‌شود.شاورما، غذای ملی امارات

ایالات متحده امریکا

(همبرگر)

کتلت گوشت چرخ کرده که بین دو تکه‌ی نان کنجدی گرد همراه با کلم، گوجه، پیاز، پنیر و دیگر مواد مانند سس کچاپ، مایونز یا خردل قرار می‌گیرد.همبرگر، غذای ملی امریکا

(هات داگ)

سوسیس گریل شده که درون نان باگت بلندبه همراه دیگر موادی مانند سس کچاپ، مایونز، خردل، انواع چاشنی‌ها، پنیر، چیلی کن کارنه (خوراک لوبیای تند)، یا پیاز/ و گوجه‌ی حلقه شده قرار می‌گیرد.

هات داگ، غذای ملی امریکا

(مک اند چیز)

ماکارونی فرمی که در سس سفید با پنیر پخته می‌شود.مک اند چیز، غذای ملی امریکا

ازبکستان (ازبک پلو)

برنجی که در خورش گوشت و سبزیجات پخته و با انواعی از ادویه‌ها طعم دار می‌شود. از ترکیبات اصلی این غذا گوشت بره، پیاز، هویج و سیر است. ازبک پلو معمولاً با پیاز سرخ شده و کشمش تزئین می‌شود.ازبک پلو، غذای ملی ازبکستان

ویتنام (پو)

نودل برنج که در آب گوشت گوساله همراه با زیره سبز، پودر گشنیز، هل سیاه، پودر پیازبرشته، پودر زنجبیل برشته، رازیانه و میخک طعم دار می‌شود.

فو، غذای ملی ویتنام

مجله رنگارنگ

مجله رنگارنگ به منظور ارائه مطالب متنوع و متفاوت در دنیای مجازی راه اندازی شده ،  درصورت تمایل میتوانید مطالب خود را ارسال تا با نام شما در سایت گنجانده شود .

با تشکر - مدیر سایت

مقالات مرتبط

ورود

کاربران حاضر در سایت

ما 88 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

10 مطلب برتر