طرز تهیه چیز کیک شکلاتی

 طرز تهیه چیز کیک شکلاتی
چیز کیک شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. هر چند رویه ی شکلاتی، ظاهری زیباتر به کیک می دهد، ولی اگر زمان کافی ندارید لزومی ندارد که آن را تهیه کنید.

چیز کیک شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. هر چند رویه ی شکلاتی، ظاهری زیباتر به کیک می دهد، ولی اگر زمان کافی ندارید لزومی ندارد که آن را تهیه کنید.

 
مواد لازم:

  •     بیسکوئیت  ۱۲۵ گرم
  •     کره  ۶۰ گرم
  •     پودر کاکائو  ۱ قاشق غذاخوری
  •     شکلات تلخ  ۲۵۰ گرم
  •     پنیر خامه ای  ۵۰۰ گرم
  •     شکر ۱۵۰ گرم
  •     آرد ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     زرده تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     خامه ترش  ۲/۳ پیمانه
  •     خامه  ۱۲۵ میلی لیتر
  •     عسل ۱ قاشق چای خوری
 
چیز کیک شکلاتی 
 
طرز تهیه:

1-برای تهیه پایه ی چیز کیک، بیسکویت را در غذاساز بزنید تا پودر شود و سپس کره و ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. دوباره آن را بزنید تا به شکل خمیری تکه تکه درآید. خمیر را در کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری به طور یکدست پخش کرده و فشار دهید. آن را در فریزر بگذارید تا مواد میانی را تهیه کنید.

2- فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مقداری آب در کتری ریخته و بجوشانید.

3- برای تهیه مواد میانی، ۱۷۵ گرم شکلات را در مایکروویو و یا به روش بن ماری آب کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. پنیر خامه ای را کمی هم بزنید تا نرم شود و سپس شکر و آرد ذرت را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را هم اضافه کنید. و در پایان نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کنید و به همراه شکلات آب شده به سایر مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

4- قالب را از جایخی خارج کنید. دور آن لایه ای سلفون و بعد لایه ای فویل بپیچید تا هنگام پخت آب وارد آن نشود. مواد میانی را در قالب بریزید. قالب را در سینی فر بگذارید و سینی را تا ارتفاع نیمه ی قالب از آب جوش پر کنید و آن را برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید. رویه ی چیزکیک سفت می شود ولی داخل آن کمی نرم خواهد بود.

5- فویل و سلفون را از قالب جدا کنید و چیز کیک را به همراه قالب روی توری قرار دهید تا خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.

6-برای تهیه ی رویه ی شکلاتی، ۷۵ گرم شکلات را به همراه خامه و عسل روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود. آن را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید. بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را هنگام سرو روی برش های چیز کیک بریزید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی چیز کیک شکلاتی:

1- از بیسکویت دایجستیو استفاده کنید.

2- به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو نیاز دارید.

3- شکلات را ریز خرد کنید.

4- به جای آرد ذرت می توانید از پودر کاستارد هم استفاده کنید.


5- به جای خامه ترش می توانید دو سوم قاشق چای خوری جوش شیرین را در دو سوم پیمانه ماست ترکیب کنید.

مجله رنگارنگ

مجله رنگارنگ به منظور ارائه مطالب متنوع و متفاوت در دنیای مجازی راه اندازی شده ،  درصورت تمایل میتوانید مطالب خود را ارسال تا با نام شما در سایت گنجانده شود .

با تشکر - مدیر سایت

مقالات مرتبط

ورود

کاربران حاضر در سایت

ما 32 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

10 مطلب برتر