دستور تهیه سالاد تره فرنگی و انار

 دستور تهیه سالاد تره فرنگی و انار
حالا که فصل انار است، سعی کنید به جز استفاده از انار به عنوان میوه، استفاده های دیگری نیز از آن بکنید. در این مطلب طرز تهیه سالادی با انار و تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم، که حتما از آن خوشتان می آید.
ماهنامه سرآشپز - هرمینه ناواساردیان: حالا که فصل انار است، سعی کنید به جز استفاده از انار به عنوان میوه، استفاده های دیگری نیز از آن بکنید. در این مطلب طرز تهیه سالادی با انار و تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم، که حتما از آن خوشتان می آید.
 
مواد مورد نیاز:
 
  • تره فرنگی: 500 گرم
  • گردو (خرد شده): 150 گرم
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • انار: 150 گرم
  • رب انار: 1 ق س
  • فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): 1 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س
 
 سالاد تره فرنگی و انار
 
روش تهیه:
 
1-    قسمت سفید تره فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کرده و داخل قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. بعد آن را آبکش کرده، تکه های بزرگ تر را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید.
 
2-    گردو، سیر، انار، رب انار، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، تره فرنگی (نگینی خردشده)، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
 
3-    یک ورقه تره فرنگی را روی سطح صافی قرار داده، سپس مقداری مخلوط موارد روی آن ریخته و رول کنید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
 

4-    رول های آماده شده را داخل ظرفی چیده و با اناز تزیین کنید

مجله رنگارنگ

مجله رنگارنگ به منظور ارائه مطالب متنوع و متفاوت در دنیای مجازی راه اندازی شده ،  درصورت تمایل میتوانید مطالب خود را ارسال تا با نام شما در سایت گنجانده شود .

با تشکر - مدیر سایت

مقالات مرتبط

ورود

کاربران حاضر در سایت

ما 31 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

10 مطلب برتر